Humoros hangvételű új előzetest kapott a Hangya!Most már lassan megkezdhetjük a visszaszámlálást, hiszen már csak bő egy hónap választ el minket a Marvel legújabb hősének mozis debütálásától, július 17-én megérkezik a Hangya (Ant-Man)! A legkisebb szuperhős világából és filmjéből (mint minden Marvel filmből) nem hiányozhat a humor, sőt az előzetes ígéretek alapján, a Marvel Filmes Univerzum egyik legviccesebb darabja lehet a film. Igaz, ezt már akkor sejtettük, amikor a szinte csak vígjátékokból ismert Paul Rudd-ot szerződtették a főszerepre.

A Marvel tovább szeretné erősíteni ezt az érzést a rajongókban, ennek megfelelően kiadtak egy új, a korábbinál jóval viccesebb trailert, vagyis inkább TV spot-ot a jövő hónapban érkező mozihoz. Valóban szórakoztató, de engem már régen megnyertek maguknak, szóval lehet kicsit elfogult vagyok. A Hangya film amellett, hogy állítólag baromi vicces lesz, fontos része a nagy egésznek! Pont tegnap olvashattunk arról, hogy ezzel a filmmel kezdődhet meg Pókember egyfajta felvezetése, továbbá a Paul Rudd karaktere a későbbiekben nagyobb szerepet is kaphat. Nick Fury-val ellentétben ő is ott lesz az Amerika Kapitány: Polgárháborúban jövőre, és minden bizonnyal a két részes Avengers: Infinity War-ban is!

Íme a humoros hangvételű új TV spot, alatta pedig egyik pár új infografika Hangya méreteiről és két új kép a Hangya-szerkóról! Várjátok már a filmet?

 

 

 

 • Berta Norbert

  Jól látom, hogy Ultron is szerepel az egyik grafikán? 😀 Lehet, hogy lesz valami köze mégiscsak itt valamihez?

 • István Balrogh

  Akit nem zavarnak a spoilerek, érdemes megnézni ezt a Legokészletet, ugyanis érdekes következtetést lehet levonni belőle. (És összességében ajánlanám a Lego hírek követését, anno így tudtam meg például a Hobbit Great Goblinjának kinézetét bőven az előzetesek megjelenése előtt. Sőt, Ultronhoz is információval szolgáltak!)
  http://lego.wikia.com/wiki/76039_Ant-Man_Final_Battle

 • matyesz98

  Most akkor ez inch,col,láb vagy milyen hosszmérték?

  • Septimus a 29-ezer éves ember

   Hangyányi !!!!

   • matyesz98

    köszi ez tényleg hasznos volt

  • Benjago

   A hangyányi méret miliméterben, az emberi méret pedig lábban van megadva. Amcsiknál ugye nem a metrikus rendszert használják.