Hivatalos Sony dátumok: Jumanji reboot, Bad Boys 3-4, Kaptár 6…A Sony Pictures Entertaiment a jelek szerint elébe akart menni, hogy bárki illetéktelen szivárogtassa ki a mozipremierek tervezett dátumait, így inkább saját kezűleg számolt be készülőben, előkészületben lévő tizenhat filmjének várható bemutatásának időpontjáról.

Az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió egészen 2019-ig számolt be terveiről. Természetesen ez a lista nem azt jelenti, hogy nem lesznek további filmjei a Sonyak, csupán azok még nem rendelkeznek premier dátummal.

Izgalmas időszak elé néz a Sony, ugyanis már bejáratott franchise-ok folytatásai is várnak ránk (vagyis inkább fordítva): a kisebb fajta pihenő után Milla Jovovich és barátai ismét megmentenék a világot a Kaptár 6-ban. Továbbá reméljük, hogy még senki sem unja a vámpírokat, ugyanis jön nemsokára az Underworld 5. Talán a legizgalmasabb hír, hogy a Bad Boys kollekció (Will Smith, Martin Lawrence) szinte rögtön két epizóddal fog gazdagodni.

Újragondolást fog kapni A hét mesterlövész, és a Jumanji. És ha eddig hiányérzetünk lett volna, még Barbie is filmet harcolt ki magának 2017-re.

Íme, a Sony tizenhatos listája a világpremier dátumaival:
Money Monster – 2016. április 6.
The Shallows – 2016. június 24.
Szellemirtók – 2016. július 16.
Patient Zero – 2016. szeptember 2.
A hét mesterlövész – 2016. szeptember 23.
Underworld 5 – 2016. október 21.
Passengers – 2016. december 21.
Jumanji – 2016. december 25.
A Setét Torony – 2017. január 13.
Kaptár 6 – 2017. január 27.
Bad Boys 3 – 2017. február 17.
Baby Driver – 2017. március 17.
Barbie – 2017. június 2.
Uncharted – 2017. június 30.
The Lamb – 2017. december 8.
Bad Boys 4 – 2019. július

 • Dark_Hulk

  Pár éve is volt szó Jumanji rebootról és akkor Karen Gillan volt szóba hozva vele.

 • nemfoglalt13

  A Jumanji rebootnak nem örülök, a régi jó ahogy van.

 • max.payne

  én meg a Kaptár 6-nak nem örülök. remélem ezzel már lezárják végleg.

 • faiden

  A kaptár hatot 17-re tették???? Már tavaly kész kellett volna lennie… Mit művelnek ezek… A BB meg az év híre nállam 🙂

 • Andy Wienner

  Remélem, ha túl leszünk a Kaptár 6-on, VÉGRE kapunk majd egy rendes adaptációt (akár filmek, akár tv-sorozat formájában el tudom képzelni!), amit nem fog Paul W. S. Anderson elkontárkodni, csak hogy a csinos kis feleségét szerepeltesse 😛 Amúgy nem mondom, hogy ótvar hányadék minden film, mert az első 2-t kimondottan élveztem, de a 3. filmtől… nem tudom, igazából csak azt tudom méltányolni, hogy azért a videojáték karaktereit beletették valamilyen szinten, bár az eléggé beszédes, miszerint Chris és Leon csak 1-1 filmben szerepeltek -.-” Egyedül Claire-t és Jill-t sikerült úgy-ahogy eltalálni szerintem + Wesker jó volt a 4-ben illetve Ada az 5-ben. Én mondjuk szívem szerint a HBO-ra bíznék egy ilyen sztorit, aztán mondjuk lehetne úgy, hogy egy játék = egy évad alapanyaga lenne… tehát egy GoT-szintű minőségű sorit elnézegetnék, csak legyen eredet-hű (ugyanis mind képregények, mind könyvek, mind játékok stb. terén elvárnám, hogy azt kapjam vissza a vásznon, amit megismertem az eredeti műben… persze elfogadom a kisebb változtatásokat, de ugye ez esetben teljesen kizsigerelték az alaptörténetet sajnos)
  Az all-female Ghostbusters-t meg biztosan kihagyom, nem is értem, hogy van pofájuk 3. részként eladni… szerintem ha már az eredeti szereplők nem akartak visszatérni (na meg addig húzták-halasztották a dolgot, míg szegény Harold Ramis meghalt :S), akkor mondjuk az Extreme Ghostbusters rajzfilmsorozatot kellett volna vászonra vinni, tehát egy pár fiatal vegyes társaság vette volna át a stafétát az “öregfiúktól” és mondjuk Dan Aykroyd visszatérhetett volna, ha csak kis időre is, amíg úgymond betanítja őket… így viszont ez számomra a széria megcsúfolása lesz -.-”
  Hát a Jumanji-rebootról felemás a véleményem: nagyon élveztem az eredeti filmet + szegény Robin Williams ugye ismét fergeteset alakított ott… de ha ígéretes híreket/trailert látok majd róla, talán megnézem!
  Egyedül a Bad Boys-nak örülök szívből, vártam is a 3-at, a 4-re viszont kellemes meglepiként tekintek most, szóval jöhetnek 😀
  Még a Dark Thower-nek szurkolok nagyon, hogy jól sikerüljön… már mióta várom, Istenem *-* A Patient Zero, az Underworld 5 és az Uncharted azok, amiket még biztos meg fogok nézni (na meg addig kipróbálom még utóbbinál magát a játékot, hogy legyen majd viszonyítási alapom xD)
  A hét mesterlövész-rebootot viszont teljesen feleslegesnek tartom, hisz az eredeti egy mestermű… azt nem lehet felülmúlni véleményem szerint, neves színészek ide vagy oda 😀