Han Solo-film: Újabb színész csatlakozását erősítették megA Lucasfilm és a Disney csupán néhány hete mutatták be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet, de a figyelem máris a franchise jövőjére irányul. A következő projekt az idén decemberben érkező Star Wars VIII lesz, amit a fiatal Han Solora fókuszáló film követ majd.

A stúdiók már hónapokkal korábban megtalálták a főszereplő megformálóját Alden Ehrenreich személyében, aki mellett Donald Glover is feltűnik a fiatal Lando Calrissianként, Emilia Clarke pedig eddig ismeretlen karaktert alakíthat. Nemrég arról szóltak a pletykák, hogy a készítők Woody Harrelsonnal (Szemfényvesztők) tárgyalnak Han mentora megformálásának kapcsán, ezek a hiresztelések pedig igaznak bizonyultak.

A Lucasfilm a mai nap folyamán hivatalosan bejelentette, hogy Harrelson a Han Solo-film szereplőgárdájának legújabb tagja, de a részleteket egyelőre titokban tartják. Phil Lord és Chris Miller rendezők a következő nyilatkozatot tették a színész érkezésének kapcsán:

“Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, hogy olyan bölcsességgel és képességekkel rendelkező művésszel dolgozhatunk, mint Woody. Egyedi módon képes – gyakran ugyanabba a szerepbe, – humort és indulatot vinni. És még jól is pingpongozik.”