Halálos Iramban 6 – DVD és Blu-ray megjelenés extrávalAz idén megjelent hatodik Halálos Iramban film igencsak sikeresnek mondható. A projekt anyagilag sikeres volt, bár ezen sikert nem igen lehetett megkérdőjelezni. A Standard hangvételű kritikák mégis kivétel nélkül megemlítették, hogy a film és ezzel a franchise is, ha lassú is, de javuló tendenciát mutatott. Világszinten körülbelül 788 millió dollárt a film, mellyel bőven nyereséges stusztuban van, ráadásul a készítők sem úgy terveztek, hogy ez a rész lesz az utolsó. Egy extra jelenetben már akkor felvezették a hetedik részt, mely jövőre meg is érkezik.

A hamarosan megjelenő DVD és Blu-Ray kiadásokon a megannyi extra között, a készítők pedig gondoltak a rajongókra, és megtalálható lesz egy extra jelenet, a közelgő hetedik részről. Hogy mit tartalmaz a jelenet azt lehet tudni, azonban masszív spoiler végett ezt nem közölnénk veletek, de aki lelőné a poént, az nyugodtan keressen rá az interneten, megfogja találni a leírást. Fontos kiemelni, hogy ez a megjelenés, kizárólag az Egyesült Államokra vonatkozik, ott ugyanis még nem jött ki a korongos kiadása a filmnek. Itthon, és még számos országban már megjelent a DVD és Blu-Ray kiadások.
A Halálos Iramban 7, 2014. Júliusában érkezik a mozikba. Főbb szerepekben: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Kurt Russel, Lucas Black. A rendező: James Wan.