Gyilkos osztag – az Asylum változata sem kerüli el a mozikatAz Öngyilkos osztag (Suicide Squad) várható sikerén felbuzdulva az Asylum sem szeretne kimaradni a mókából sőt, még a mozikba is bekerül.

Hatalmas várakozás övezi a Suicide Squad – Öngyilkos osztag megjelenését, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az Asylum is készült a saját változatával. A Sinister Squad, vagyis a Gyilkos osztag nem a DC gonoszait helyezi a középpontba, hanem a klasszikus mesékből merít, így a filmben Kékszakáll, Rumplestillskin, Alice és társaik kapják a főszerepet. A film rendezéséért az a Jeremy M. Inman felel, aki Sharktopus vs. Pteracuda, Sharktopus vs. Whalewolf címekről is ismert, de a Sharknado sorozatból is kivette a részét.

SINISTERSQUAD TRAILER

Ami a legnagyobb meglepetés, hogy a Gyilkos osztag nem csak DVD-n és Blu-ray lemezen fog megérkezni, hanem mozikba is kerül a hónap végén, így érdemes lesz majd odafigyelni arra, hogy melyik filmre is váltotok jegyet, nehogy a DC szereplői helyett a mesés karakterekkel találkozzatok. Vagy aki erre vágyik, annak a fordítottjára kell figyelni.