Gladiátor Hulk epikus harcokat ígér a Thor: Ragnarok első plakátjánA Marvel istállójából jövőre három filmet is kapunk, ráadásul mind a három igen izgalmasnak ígérkezik: A galaxis őrzői vol. 2-höz már kaptunk egy pofás kis posztert és egy teaser trailert, a napokban pedig érkezik a teljes előzetese is, aztán ott van a Tom Holland alakította új Peter Parker a Marvel Filmes Univerzumában, akit szintén jövőre szemrevételezhetünk majd, a Spiderman: Homecoming különálló történetében. A kettő adaptáció mellett, még a Thor: Ragnarok lehet a legizgalmasabb és legérdekesebb, amely most megkapta első promóciós anyagát, amitől csak még izgatottabbak lettünk.

Ugyanis először vehetjük szemügyre egy poszteren a villámok istenét és a zöld dühöngő óriást, akiknek egész testét gladiátor hacuka borítja, amely arra enged következtetni, hogy hatalmas háborúra és megmérettetésre készülnek kedvenc hőseink. A plakátot nézegetve már most biztosak lehetünk abban, hogy a Thor 3-ban a Marvel meghallgatta a rajongók imáit és meríteni fog a Planet Hulk füzetek lapjaiból, hiszen Banner dühöngő alteregóján a képregényből ismert sisak, vállpáncél és fejsze látható.

Amit eddig tudunk a Thor: Ragnarokról, hogy egy road movie-ba oltott haverfilmet kapunk, melyben Banner/Hulk és Thor összefognak a gonosz ellen. Az is kiderült a Doctor Strange-nek köszönhetően, hogy a filmnek bizonyos jelentei a Földön zajlanak majd, konkrétabban New Yorkban.

A Thor: Ragnarokhoz sok új tehetség is csatlakozott: Cate Blanchett, mint a főgonosz Hela, Karl Urban, mint Skurge és Jeff Goldblum, aki Grandmastert kelti majd életre. Thor harmadik kalandja Taika Waititi rendezésében 2017. november 3-án debütál a tengerentúlon. És akkor íme az új promóciós kép hozzá:

phmszaluc3hzqp_1_l

 

 • kzohun

  Csak nekem tűnik Hulk pufóknak (mintha sörhasa lenne) ezen a jól megszerkesztett promóciós képen?

  • Mester Márton

   Hulk? Én azt hittem ez Shrek és Szőke 😀

  • Huskar

   Ruffalo féle Hulk mindig is ilyen puffadt volt.

 • Wittgen

  Valamilyen ork egy félszerzet tünde mellett éppen küldetés közben. Kb ilyesminek tűnik, mintsem Hulknak.

  • kzohun

   Jaja, nagyon előnytelen kép lett ez…