Forgatási videó a Jumanjiról: The Rock és Kevin Hart akcióba lendülnekA nyarak mostanában másról sem szólnak, mint a képregény hősökről, az izgalmas akciófilmekről és a rögtön kasszasiker animációs filmekről. A Sony Pictures most az 1995-ös Jumanji félig-meddig folytatásában bízik, a főbb szerepekben Dwayne „Rock” Johnson, Kevin Harttal, Karen Gillanel és Jack Blackel a középpontban. Reményeik szerint a film kellően ötvözi majd a fantasy, az akció és a családi film sajátosságait is.

Az új film a Dzsungel mélyében játszódik majd, Rock és társai pedig a korábbi film négy szereplőjének új verziói lesznek. A játék viszont megváltozott, már nem a klasszikus darab fog visszaköszönni, mert minden átköltözött a videó játékok birodalmába.  Ez a mozzanat viszont elég nagy szakadékot idézhet az eredeti film rajongói és az új film célközönsége között, és valószínűleg bebizonyosodik az is, hogy nem egyszerű feldolgozásról van szó, hanem folytatásról.

A forgatás idén szeptemberben kezdődött Hawaii-n, és a stáb elég sokat dolgozik azon, hogy minél érdekesebb és figyelemfelkeltőbb tartalmat osszanak meg követőikkel a díszletek közül. Két visszatérő elem van ezekben a megosztott hírekben. 1. Rock feltűnően élvezi a forgatást, jó formában van és teli van energiával. 2. A forgatásnak megvoltak a nehézségei, például a könyörtelen esőzés és a félelmetes viszketés sorozatok hada. Johnson utolsó videójában az eléggé felspannolt Rockot láthatjuk a szinte lelkes Hart társaságában, ahogy a dermesztő éjszakai hidegben épp egy akciójelenetre készülnek.

 

Rockot ilyen lelkesnek látni azért nem újdonság, főleg hogy végre az akciójeleneteket forgatják. Korábban pont arról írt, hogy eddig békésen kivárta a vicces és drámai jelenetek felvételét, de

végre, ma este – szombat este- egész este – összeugrunk a kaszkadőr pajtikkal és jól elpáholunk néhány hátsót, mint a dobot.

Hart és Johnson egyébként korábban a Központi hírszerzés című vígjátékban szerepeltek együtt, a kémiájuk elég jó volt a filmben, ezért is hozták őket újra össze a készítők. Bárhogy is alakul majd a Jumanji sorsa, a két színész biztos talál még olyan lehetőséget, ahol együtt szerepelhetnek a vászon, bár Hart valószínűleg egy melegebb égtájhoz ragaszkodna a forgatási helyszín tekintetében.

  • zsombi10

    Elfuserált egy film lesz, már most látom… :'(