Ezt a szuperhős-filmet rendezné a Jurassic World 2 direktoraMindenki tudja, hogy a filmvilágot napjainkban a szuperhősök uralják – és a legtöbb nagy színész és rendező minden bizonnyal szívesen lenne részese ennek a világnak. Már-már hagyománnyá vált az interjúk során feltenni az arra vonatkozó kérdést, melyik szuperhős történetének megjelenítéséhez járulnának hozzá, és a Jurassic World 2 direktora, J.A. Bayona sem kivétel.

Bayonát nemrég legutóbbi projektjeiről kérdezhették a rajongók, az egyikük pedig afelől érdeklődött, melyik film lenne álmai rendezése.

“A Superman volt az első film, amit életem során láttam. Három éves voltam. Az első emlékem Christopher Reeve, amint a jelmezében repül. Nagyszerű lenne egy Superman-filmet rendezni. Mindig is Superman akartam lenni. Amiatt a film miatt akartam rendező lenni.”

A Bayona által említett 1978-as Superman-film, amely akkoriban ritkaságnak számított, valódi úttörő lett a szuperhős műfajban. A szereplővel azóta számos alkalommal találkozhattunk; például 2006-ban, a Superman visszatérben, vagy Zack Snyder adaptációjában, amely 2013-ban startolt.