Ezeket az easter eggeket tuti nem szúrtad ki az új Pókember előzetesben!El sem hisszük, hogy ekkora érdeklődést tud kiváltani egy újabb Pókember feldolgozás, látva az előző próbálkozások bukásait nem is olyan régről, hiszen az utolsó Pókember film még csak négy éves. De Tom Holland Pókembere már belopta magát az emberek szívébe röpke szerepével az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben.

Egyébként a Marvel univerzumban ez lesz az első önálló Pókember film, hiszen eddig a Sony birtokolta a képregényhős jogait. De persze Peter Parker-ről nem egészen mondhatjuk el, hogy szóló hős. A Polgárháborúban a veterán Bosszúálló, Tony Stark, vagyis maga a Vasember mentorálja, amikor Parker még csak egy iskolás kis srác. Egyébként pont Stark karaktere adja azt az apró érdekességet az előzeteshez, amit valószínűleg nem szúrtatok még ki.

A Twitter egyik hős lovagja, @LetsRabbit szúrta ki, hogy mivel a Vasember 3-mat már vagy negyvenszer látta, nem volt nehéz kiszúrnia, amikor az új Pókember előzetesben visszaköszön egy dolog a filmből. Az előzetes egyik jelenetében Peter egy vicces pólót visel, amit viszont nem itt látunk először a Marvel univerzumban. A Vasember 3. részében viselte Pepper Potts ugyanezt a pólót! Nah kinek áll jobban?:

Egyébként Pepper és Peter is okoskák egy kicsit, szóval akár véletlen is lehet, hogy ugyanazt a pólót viselik, vagy Tony-nak hasonló az ízlése a védencei és a barátnői között. De a másik lehetőség, hogy Peter ugyanazt a pólót viseli, vagyis Pepper pólója van rajta. Egy ott alvós buli után az új Bosszúállók bázison kaphatta magára.

De persze ez csak egy dolog a több érdekességből, amit kiszúrhatunk az előzetesben, ha jól figyeltek, kiszúrhatjátok a háttérben Dr. Bruce Banner-t, a valódit, nem a műanyag Hulk-ot, és Tony Stark apját, Howard Starkot is. Ti kit vettetek még észre az előzetesben a régi arcok közül?

Íme Bruce Banner:

És Howard Stark:

  • Huskar

    Howard Stark alatt pedig az a német tudós van aki kifejlesztette a Amcsi Kapi szérumát.

  • Speciel mind kiszúrtam.
    A jogok meg még most is a SONY-nál vannak, csak megegyeztek a marvel-el

  • Killerpanda

    Es stark mellett a falon csak nem Kossuth Lajos?