Ezek voltak 2016 filmjei 3 és fél percben

Fecske "> Fecske | dec 22 - 18:36 | Hírek | Nincs hozzászólás


Lassan a 2016-os év végére érünk, de még mielőtt ez bekövetkezne, a We Got This Covered YouTube csatorna készített egy összefoglalót 2016 filmjeiről, hiszen mozgalmas év áll mögöttünk, valószínűleg sokunk nem is emlékszik már honnan is indultunk ebben a mozgalmas évben.

A videó végig kalauzol minket a legemlékezetesebb vígjátékokon, drámákon, horrorokon, animációs és végezetül az akciófilmes palettán. Az idei év leginkább a folytatások, illetve nagy visszatérések éve volt, élén olyan karakterekkel és világaikkal, mint Deadpool, Zoolander 2, Legendás állatok és megfigyelésük, Szemfényvesztők 2, Rossz szomszédság 2. Emellett akadtak maradandó, és csak annak ígérkező alkotások, mint a Warcraft: kezdetek, Rendes fickók, Központi hírszerzés, Öngyilkos osztag, Zsivány Egyes, Doctor Strange, Star Trek: Mindenen túl, amikről mindenki maga döntse el milyen élménnyel szolgáltak.

Az összefoglaló remek lehetőség, hogy végig nézzük mit hagytunk ki az idei év során, illetve mire készülhetünk a következőekben. Nektek melyik film volt az idei legerősebb alkotás?