Ez volt az idei Super Bowl legnépszerűbb trailereMindenki tudja, hogy a sport csupán egy része a minden évben megrendezésre kerülő Super Bowl-nak. Az amerikaifutball-bajnokság közben rengeteg új reklám és filmelőzetes debütál, amiből tegnap sem volt hiány: befutott például a Halálos iramban 8, az új Karib-tenger kalózai, a Transformers: Az utolsó lovag, ahogy a Baywatch mozifilm trailere is.

A kedvcsinálókat rendszerint hatalmas reakcióhullámok követik a közösségi médián. A Variety értesülései szerint azonban volt egy ízelítő, amely kiemelkedően teljesített az idei nagy meccs során: James Gunn Galaxis őrzőinek folytatása körülbelül 47 800 új beszélgetést generált a közösségi platformokon.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Super Bowl Spot

Az összehasonlítás végett, A Karib-tenger kalózai következő része a legnépszerűbb Super Bowl előzetesek listájának második helyén szerepel, 25 200 új beszélgetéssel, míg a Transformers: Az utolsó lovag trailere a harmadik lett, 19 700-al. Ezen adatok azonban a korábbi tapasztalatokból kiindulva semmit sem jelentenek.

Tavaly nyáron egyértelműen a Suicide Squad – Öngyilkos osztag dominált a közösségi médiában, megjelenésekor azonban túlnyomórészt negatív kritikát kapott.