Emilia Clarke kapta a Han Solo spin-off női főszerepétA Sárkányok Anyja hamarosan a messzi, messzi galaxisba látogathat, hogy Han és Chewie mellett rendetlenkedjen kicsit.

Emilia Clarke hatalmas népszerűségre tett szert a George R. R. Martin által megalkotott világ sorozatváltozatában, hiszen Daenerys Targaryen szerepe hatalmas próbatétel. Az HBO sorozata mellett legutóbb a Terminator legfrissebb részében szerepelt Sarah Connorként, ám őszintén szólva nagyon távol állt tőle a szerep. Talán a Han Solo film lehet az, ahol bizonyíthatja filmes rátermettségét is.

Sana Starros

Sana Starros

 

Az egyelőre cím nélküli Han Solo mellékszál az eredeti trilógia előtt fog játszódni, akárcsak a Zsivány Egyes, az ifjú csempészt pedig Alden Ehrenreich alakítja, aki mellé csatlakozik majd Donald Glover is. Na de kit alakíthat Clarke? Egyelőre semmi hivatalosat nem árultak el a szerepéről, de sokan azt sejtik, hogy a képregényekből merítenek (mivel a mellékszálak eltűntek, amikor a Disney 2012-ben újraindította a kánont) és Sana Starros szerepét kapja, aki Han feleségének vallja magát. Ezzel az egyedüli bökkenő az, hogy Sana egy színes bőrű szereplő, ám átírhatják a történetet. Persze az is előfordulhat, hogy egy teljesen új szereplőt ismerünk meg, hiszen a stúdió minden lehetséges módon igyekszik bővíteni a Star Wars-univerzumot, és erre a spin-offok nagyon jó lehetőséget biztosítanak.

A Phil Lord és Chris Miller által dirigált alkotás 2018 májusában kerülhet a mozikba.

 • Gorthaur

  “…legutóbb a Terminator legfrissebb részében szerepelt Sarah Connorként, ám őszintén szólva nagyon távol állt tőle a szerep…”
  Az relatív, és ízlésfüggő, hogy távol állt-e tőle a szerep (szerintem egyáltalán nem), az viszont tény hogy legutóbb a “Me Before You” című filmben szerepelt – remekül (abban talán a cikkíró szerint sem állt távol tőle a szerep).
  A többi stimmel.

  • Toto

   Az poén volt, hogy mennyire hasonlított Linda Hamilton-ra, főleg a plakátokon… de amit alakított az félelmetes volt… de ez szerintem a rossz rendezésnek tudható be.