Első hivatalos képen az újragondolt BaywatchA Paramount kiadta az első hivatalos képet a jövőre érkező, többek között Dwayne Johnson főszereplésével készülő Baywatch-ból.

Az 1989-ben elindított Baywatch című sorozat David Hasselhoff egyik legismertebb szerepe, amely 11 évadot, összesen 241 epizódot élt meg, majd többször is kiegészült különböző spinoff kitekintésekkel. Pamela Anderson filmes karrierjének is ez volt a csúcsa, mint ahogy több, addig ismeretlen színész is itt futott be igazán, na meg egy teljes generáció nőtt fel a tengerparti kalandokat vizslatva. Természetesen az Álomgyár nem hagyhatta ki a lehetőséget, és már néhány éve nekiálltak, hogy elkészítsék a Baywatch újragondolt változatát egy egész estés moziként, Dwayne Johnson főszereplésével.

(Balról jobbra) Jon Bass, Alex Daddario, Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera

(Balról jobbra) Jon Bass, Alex Daddario, Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera

„The Rock” Johnson mindig is szerette a nyilvánosságot és a különböző közösségi médiákat, így már a forgatás megkezdésekor elkezdtek szivárogni a különböző fotók, ám így egy évvel a premier előtt a stúdió kiadta az első hivatalos képet, amelyen a tengerparti csapat pózol. A filmet Seth Gordon rendezi, aki a Förtelmes főnököket is hozta, a stábban pedig még Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra, Jack Kesy és Amin Joseph tűnnek fel, valamint az eredetiben domborító Pamela Anderson és természetesen David Hasselhoff is megjelenik.

baywatch

baywatch-postcard