Első forgatási kép a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Fecske "> Fecske | Sze 9 - 18:20 | Hírek | Nincs hozzászólás


Két sikeres Marvel film után, a Tél katonája és a Polgárháború után a Russo testvérek kezébe került a Marvel Filmes Univerzum eddigi legnagyobb dobása: a Bosszúállók: Végtelen háború. A Polgárháború történései után nem lesz könnyű dolga a testvérpárnak összekovácsolni a csapatot, de Thanos talán elegendő indok lehet mindenki számára.

Legutoljára A galaxis őrzőiben tűnt fel, teljesen CGI által életre keltve, ezúttal pedig már a Bosszúállók forgatási helyszínén kapták el a rendező párossal. Josh Brolin kelti életre a gigászi fenyegetést jelentő Thanost, akit egy meglehetősen lila mocap öltözékben, mellette Joe Russoval és a kamerához közel Anthony Russoval. A képet a rendezők hivatalosan Facebook oldalán közölték, “Próba” címmel.

avengers-infinity-war-set-photo-josh-brolin-in-mo-cap-suit

A Végtelen háború az eddigi Marvel történések tetőpontja lesz, és egyben az új korszak nyitánya is. A forgatás kezdetéig még novemberig várni kell, valószínűleg itt néhány tesztjelenet készült, hogy a legjobb formában tudják életre kelteni Thanost.

Az óriás, aki a végtelen kövek erejét akarja egyesíteni – a 6 darabból már 4-el találkoztunk – szinte minden eddigi Marvel filmre hatással volt, és még további kettő megbújik majd valamelyik filmekben 2018. május 4-ig, ekkor érkezik a nagy ütközet ahol minden eddig megismert szuperhősünk megmérettetik.