Eldőlt a Martin Scorsese féle Frank Sinatra-film sorsaNyolc évvel ezelőtt, 2009-ben arról szóltak a hírek, hogy Martin Scorsese elfoglalhatja a legendás szupersztár, Frank Sinatra életén alapuló film rendezői székét. Az évek során érkezett néhány fejlemény a projekt felől, az írók és a színészek jöttek-mentek, de a produkció végül sosem vette kezdetét. Új filmje, a Silence promózása közepette pedig Scorsese elárulta, hogy a jelenlegi helyzet alapján soha nem is fogja – a filmet ugyanis elkaszálták.

A tervezett Frank Sinatra életrajzi film csapatába egykor olyan sztárok tartoztak, mint Al Pacino, vagy Robert De Niro, aki a Rat Pack másik tagját, Dean Martint játszotta volna, de a szerződéseket végül nem kötötték meg. A filmről egy ideje nem érkezett hír, Martin Scorsese azonban most elárulta, hogy Sinatra még élő családtagjai nem egyeztek bele, hogy az ikon életének bizonyos szakaszait megjelenítsék a mozivásznon.

“Nem csinálhatjuk meg! Azt hiszem, hivatalosan is vége van. Ők nem járulták hozzá. Bizonyos dolgok nagyon nehezek egy család számára, és én teljesen megértem. De ha azt akarják, hogy én csináljam, bizonyos dolgokat nem nyomhatnak el. Az a probléma, hogy az az ember túl bonyolult volt. Mindenki nagyon bonyolult – de Sinatra különösen.”

A legutóbbi fejlemény a projekt kapcsán 2012-ben érkezett, amikor Billy Ray átvette Phil Alden Robinson forgatókönyvírói pozícióját. A film Sinatra útját mutatta volna be a New Jersey-i Hobokentben való nevelkedésétől, Hollywood-i karrierjéig, ahol többmillió lemezt adott el, 1953-ban pedig egy Oscar-díjat is kapott a Most és mindörökké című filmben nyújtott alakításáért.