Egy animációs rövidfilmnek köszönhetően A Zsivány Egyes előzetese ennél szórakoztatóbb már úgysem leszMár csak alig egy hét és a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet befut a mozikba. Ennyire közel a premierjéhez a LucasFilm marketingesei is bevadultak, számtalan TV- spotot, plakátot és előzetest is kiadtak hozzá. Ilyenkor a hardcore Star Wars fanok bizony nehéz helyzetben vannak, hiszen a kiadott anyagok többnyire sok újdonsággal nem szolgálnak, maximum 1-1 másodpernyi friss tartalommal bírnak, de az is előfordulhat nem akarják látni ezeket, hogy a moziban ülve minden újként és frissként hasson. Ha az előbbitől félsz, akkor íme a legviccesebb Star Wars rajongói animációs film, melyet az első Star Wars történet ihletett.

Darren Wallace Youtuber nemrég töltötte fel a Star Wars: Rogue Wha? című videóját csatornájára, amely nyitányában találóbb szlogent keresve sem találhatott volna: a következőknek semmi értelme. És tényleg nincs is a majdnem két és fél perces videónak, de ezt még így is baromi élvezetes nézni. Ez a három nagyon rövid, de nagyon jó kabaréjelenetekből összeálló animáció mindent magába foglal, amit eddig a Rogue One-ról megtudtunk. Akad itt az előzetesből már ismert, de Darren Wallace által sokkal nevetségesebben elképzelt strandhoz hasonlító parton csatázó Lázadók, akik az AT-AT lépegetőket cselesen egy hatalmas labdával csalják el, illetve egy új típusú pillangó módjára szálló Tie Striker vadászgép, mely a pilóták gyomrát alaposan felkavarja. A gúnyt a nagyban hirdetett rohamosztagosok új csapata, a Death Troopers sem kerülhette el, akik találóan Death Metál zenekarként tevékenykednek a messzi-messzi galaxisban.

A Zsivány Egyes lesz az első Star Wars film, amely a Skywalker történet fő szálán kívül játszódik majd, de hogy a Lázadók Halálcsillag tervrajzinak ellopásával sikerrel járnak-e a nézők köreiben az majd csak a hazai premierkor, december 15-én derül ki. Addig is nézzétek meg a várakozást enyhítendő remek rajongói videót: