Csúszik a Twin Peaks folytatása!A Twin Peaks vezető írója (az eredetié és a folytatásé is), Mark Frost megerősítette, hogy az egykori közönségkedvenc széria újjáélesztése idén szeptemberben folytatódik a forgatásokkal. Ám a tapasztalt forgatókönyvesnek volt egy rossz híre is…

A Showtime-on folytatódó Twin Peaks-ről már a tavasszal is kellemetlen infók jöttek. Akkor arról számolhattunk be, hogy a sorozat másik írója, David Lynch elhagyta a produkciót különböző pénzügyi összeegyeztethetetlenségek miatt. Ám szerencsére nem sokáig tartott a háborúskodás, ugyanis azóta már Lynch is a fedélzeten van.

Gyaníthatóan mostanra a két sztárszerző kész is van az új évad megírásával, csakhogy ennek ellenére kár lenne máris a centit vágni a TV-premierig. Mark Frost ugyanis a várthoz képest kisebb fajta csúszásról számolt be:

„Egy csomó ember nézi még ma is a Twin Peaks-et, és azt mondják, hogy az egy kirobbanó kezdése volt a jó televíziós drámáknak. És ezt akkor csináltuk meg, amikor még csak három adó volt. A kihívás számunkra az, hogy megpróbáljuk visszahozni a régi szintet, és tovább emeljük a mércét. Huszonöt éves szünet után visszajövünk a harmadik évaddal. Befejeztük a forgatókönyvet, a forgatást elkezdjük szeptemberben és a kész anyag valamikor 2017-ben jön a Showtime-on.”.

Igen. Jól olvastátok. 2017. Több „jó” hírünk nincs mára.

  • Hosel

    akkor lőttem a jubileumi visszatérésnek…