Csajos filmek, amelyeket idén látnod kell – nem csak csajoknak – 2. részFolytatjuk sorozatunkat, amelyben olyan filmeket veszünk górcső alá, amelyek leginkább a női közönséget célozzák meg, de nem csak a hölgyeknek nyújt kikapcsolódást. Legyen szó randiról, vagy csak egy közös esti kikapcsolódásról, ezekben az alkotásokban mindenki megtalálja a számítását.

Büszkeség és balítélet meg a zombik (2016)

Pride and Prejudice and Zombies Official Trailer #1 (2016) – Lily James Horror Movie HD

Ez a műalkotásnak nem nevezhető comedy-horror műfajba tartozó amerikai-angol produkció Seth Grahame-Smith azonos című regényéből (!) készült, amely Jane Austen Büszkeség és balítéletét hivatott parodizálni. És minthogy ez egy paródia, nyilvánvalóan felesleges is belemenni bármilyen művészeti és irodalometikai fejtegetésbe (pedig szívesen tenném). Aki szereti a műfajt, annak ebben az évben ez lesz a lehetősége, hogy lásson valami hasonlót, mint az Abraham Lincoln, a vámpírvadász. (Én nagy zombi rajongó vagyok, de azt hiszem ezt a filmet nem értem… )

Fény az óceán felett (szeptember 2.)

THE LIGHT BETWEEN OCEANS – OFFICIAL TRAILER [HD]

Szintén egy regény adaptáció, amely értékelhetőbbnek tűnik, mint a fentebb említett zombis film.  M. L. Stedman  azonos című regényéből (mellyel a szerző 2012-ben debütált) készült film egy háborús fikció, melyben Michael Fassbender, egy világítótorony irányító, és felesége Alicia Vikander (már a színészekért is érdemes megnézni) találnak egy kislányt egy csónakban és elhatározzák, hogy felnevelik. A történet helyszíne Ausztrália. Szeptemberben érkezik az USA mozijaiba.

A zátony (június 29.)

THE SHALLOWS Trailer (2016)

A zátony egy igazi túlélős thriller Jaume Collet-Serra rendezésében, melyben Nancy (Blake Lively) egy óriási sziklának csapódik szörfözés közben, miután egy óriási fehér cápa üldözőbe vette. Most pedig meg kell találnia a módját, hogy biztonságosan partra érjen, bizonyítva ezzel rátermettségét és akaraterejét.

Get a job (2016)

Get A Job Official Trailer [2016] #1 Miles Teller, Anna Kendrick Comedy Movie HD

Az élet az egyetem után nem egészen úgy alakul Will (Miles Teller, akit a vájtfülűbb olvasók a Whiplashből ismerhetnek) és Jillian (Anna Kendrick) számára, akik hirtelen elveszni látszanak a furcsának mondható munkahelyek tengerében. A családjuk, barátaik és kollégák segítségével azonban hamar felfedezik, hogy a legfontosabb és legviccesebb kalandok azok, amelyekre nem számítanak. Jó kis vasárnapi, „nemgondolkodós” vígjátéknak ígérkezik.

Bazi nagy görög lagzi 2 (március 31.)

Bazi nagy görög lagzi 2. – magyar előzetes #1

Szinte érthetetlen miért váratták a nézőket eddig a második rész elkészítésével. Az első rész olyan jóra sikeredett, hogy vagy egy nagyon jó, vagy egy pocsék második rész követhette volna. Hát most itt van, és kíváncsian várjuk melyik minőséget hozza a Bazi nagy görög lagzi 2. A szülőség és a házasság komoly kihívások elé állítják Toulát és Iant. Nem csak, hogy kapcsolatuk veszített a szikrából, de most már egy lázadó tinédzser lánnyal is számolniuk kell. És ha ez még nem lenne elég, ott vannak az idősödő szülők, megszámlálhatatlan mennyiségű unokatestvér, és a közeledő, minden eddiginél hatalmasabb görög  esküvő.