Conquest: Leonardo DiCaprio új filmje?A visszatérő sikere után nem meglepő, hogy a film tarolt a Golden Globe-on és egyáltalán nem rosszak az esélyei az Oscar gálán sem. És persze azon sem csodálkozunk, hogy ha a stúdiók egymást ölik Leonardo DiCaprio és Mark L. Smith következő közös projektéért.

A Deadline jelentése szerint a Paramount stúdió jött ki győztesen a filmért vívott harcból, ami a Conquest címet viseli. Még sajnos semmit se tudni a történetről, de a cím alapján talán Alejandro Gonzalez Inarritu felderítő kalandját mesélheti el. Ez persze csak tipp, mivel nagyon nagy a csend és a Paramount sem nyilatkozott semmit az ügyben.

Amit a Paramount terveiről jelenleg tudni lehet, azaz, hogy DiCaprio újabb filmet fog leforgatni Martin Scorsese-vel, név szerint a The Devil in the White City adaptációját. A történet Erik Larson tollából fakad; Dr. H.H. Holmes Chicago egyik leghíresebb sorozatgyilkosáról és az építészmérnök Daniel H. Burnhamról szóló történetet meséli el. A forgatásra Scorsese Frank Sinatra életét feldolgozó filmje után kerülhet sor – ami simán csak a Sinatra címet viseli – a rendező régóta várt filmje pedig, a Silence a 2016-os év későbbi szakaszában kerül bemutatásra. Mindeközben Caprio színészként ugyan a Conquestig nem forgat, de produceri munkakörben be van táblázva;  Live By Night (Ben Affleck írta és színészként is játszik benne)  és a Robin Hood: Origins filmekben is producerként munkálkodik.

  • Benjago

    A Viharsziget a világ egyik legjobb filmje, kíváncsi vagyok mit hoznak össze legközelebb.

    • DarthNandious

      Az nagy film volt valoban 😀 Akarhogy Dicaprio filmjeit erdemes kovetni 🙂 (Titanicot meg elfelejteni neki 😀 )