Chris Hemsworth visszatér a Star Trekbe?

Fecske "> Fecske | Júl 16 - 14:31 | Hírek | Nincs hozzászólás


Már egy hét sem választ el minket a Star Trek franchise következő fejezetétől, mely igen nagyszabásúnak ígérkezik. A széria felélesztője, J.J. Abrams a Sötétségben után Justin Lin (Halálos iramban) kezébe adta az irányítást, míg ő produceri szerepbe lépett vissza. Most a film egy konferenciáján vett részt, ahol arról kérdezték van-e már ötletük a Star Trek 4-hez.

A rendező lelkes válaszban tört ki:

Igen, és van valami amitől remélhetőleg csak percekre vagyunk, hogy szóba ejtsük. A válasz 100%-os igen, és elképesztően izgalmas.

Nem ritka az, hogy egy stúdió a jelenlegi film vetítése előtt már a következőn dolgozzon (legutóbb lásd: Legendás állatok és megfigyelésük), de a Star Trek esetében ez azért még izgalmasabb, mivel a széria mindegyik része jól jövedelmező volt, de egyik sem tudta megütni a konkurens franchiseok bevételeit, mint a Halálos iramban vagy a Star Wars. Plusz 2017 elejétől a CBS-en találkozhatunk egy új Star Trek sorozattal, ami miatt azt gondolhattuk a filmeket pihenő pályára állítják a Mindenen túl után.

Mindenesetre a korai vélemények egészen biztatóak, tekintve az idei nyári gyenge felhozatalt még lelkesebbek lehetünk. Csak hogy ezzel a történet nem ér véget. Abrams már felvetette hogy izgalmas dolgok elébe nézhetünk, a tegnapi nap folyamán pedig hivatalossá is vált: Chris Hemsworth csatlakozik a Star Trek 4. részéhez, mint a 2009-ben megismert George Kirk, vagyis Chris Pine apja.

Hemsworth a Star Trekben való szereplésével kezdte meg pályafutását, azóta pedig igen nagy hírnevet szerzett magának, így érthető a választás a stúdió részéről, illetve még inkább az lesz, ha már láttuk a 3. fejezetet, amiben Kirk kapitány azzal küzd, hogy apja árnyékából kerüljön ki. Egy ilyen csavar bevezetése egészen új fénybe helyezhet mindent.

pine-lin-1

Chris Pine Kirk kapitányként Justin Lin rendezővel

chris-hemsworth-star-trek

Chris Hemsworth mint George Kirk, a 2009-es Star Trekből

Abrams és a Star Trek is tiszteletét teszi a Comic-Conon, így valószínűleg többet is megtudunk az eseményen, érdemes lesz nyitott szemmel-füllel járni.

A Star Trek: mindenen túl július 21-től látható a mozikban.