Ben Affleck megerősítette, hogy szívesen rendezné Batman következő kalandjátMég nyáron felröppentek a hírek, miszerint Ben Affleck, aki a legújabb Sötét Lovag szerepében tetszeleg, szívesen rendezné is az alkotást. Ő is így vélekedik.

Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy Ben Affleck fogja alakítani a Batman Superman ellen Sötét Lovagját, hiszen nehéz volt őt elképzelni a köpenyes igazságosztó szerepében. Majd megjelentek az első képkockák, részletek, és a világ egyként fellélegzett: jó lesz ő a szerepre. Kiderült, hogy a Warner is elégedett a munkásságával, ugyanis újabb pletykák keltek szárnyra, miszerint a színész/rendező felelhet majd a Denevérember önálló kalandjaiért is, amellett, hogy természetesen a főszerep is őt illeti. Ezeknek a pletykáknak most maga Affleck vetett véget, ugyanis megerősítette, hogy valóban szívesen foglalna helyet a rendezői székben is:

Ha jól megtudnám csinálni, akkor persze. Egy álom válna valóra. A trükk, mint minden másik film esetében, hogy te magad elégedett legyél vele. Legyen egy megfelelő ötleted, és megtaláld hozzá a megfelelő irányt. Nagyon is érdekelne a lehetőség, nagyon izgalmas ötlet.

A korábbi Batman-filmek producere, Charles Roven is elmondta véleményét az ötlettel kapcsolatban:

Hamarosan egy új filmet kezd készíteni, valamint jelenése lesz a két Igazság Ligája moziban is. A naptár egy kicsit szűkös. Persze arról se feledkezzünk meg, a forgatókönyvnek minőségesnek kell lenni ahhoz, hogy érdekelje őt (Afflecket) a rendezés. Ha ez megvan, akkor még mindig meg kell találni az időpontot, de nagyon bízunk benne, hogy ez lehetséges. Még csak most kezdjük körbejárni a kérdést.

Affleck a Live By Night munkélatait fogja hamarosan kezdeni, és ahogy a producer is elmondta, valóban nehéz lehet rést találni az időbeosztásában, hiszen egyre több munkát vállal, és jelen kell lennie majd az Igazság Ligája két részének forgatásán is. Érdekes belegondolni, hogy milyen történet kerekedhet ki a DC berkeiben akkor, ha a történetekért is felelős Geoff Johns, Zack Snyder és Ben Affleck együtt dolgoznak. Abban biztosak lehetünk, hogy ha sikerül megtalálni a történetet és az időt, akkor egy vérbeli Batman kalandot kaphatunk, hiszen a rendezéseiről is ismert színész nagy képregényrajongónak vallja magát, és ez elengedhetetlen egy minőségi film elkészítéséhez.

batman-vs-superman-trailer-image-10

Ti örülnétek, ha Affleck rendezné a ökvetkező Batmant úgy, hogy ő is a főszereplő?

 • Tiborovics

  Én örülnék neki.

 • JackStillAlive

  JackStillAlive megerősítette, hogy szívesen fogadná.

 • Én még mindig nem tudom felfogni, hogy Ben Affleck lesz Batman. Daredevilnek még elment, no de Batmannek… Ennek ellenére persze várom a filmet.

  • DarthNandious

   Le vagy maradva,mar mindenki elismerte nagyjabol a Batfleck-et 😀
   Nekem elso pillanattol kezdve jo otletnek tunt.