Bemutatkozott a kemény háborús dráma, a Dunkirk első teljes előzetesén

Fecske "> Fecske | dec 15 - 18:05 | Hírek | Nincs hozzászólás


Christopher Nolan visszatér 2014-ben megjelent Csillagok között című filmje után, hogy a sci-fi világából egyenesen a múltba repítsen vissza minket, a második világháborúig, még pontosabban a Dunkirk-i eseményekig, amely a világot azzá formálta, aminek ma ismerjük. Az imopzáns előzetes egy olyan filmet vázol fel, mely szívszorító drámát adaptál, valamint az internet nagy éhségét csillapította, a debütáló Harry Stilessal.

Az első, nem túl sokat mondó ízelítő után végre többet láthatunk abból, hogyan igyekszik megfilmesíteni a Dunkirk-i eseményeket Christopher Nolan. A pazar látvány és feszült történet egy mindenképpen sikervárományos produkciót ígér, melyhez igyekeztek a legtöbb valóságos elemet belecsempészni – Nolanék ellátogattak a valós helyszínekre, hogy minél erősebb élményben legyen részünk -, valamint igyekeztek a legtöbb korabeli gépezetet is beszerezni, köztük van egy 5 millió dollárt érő második világháborús repülő, melyet a képernyőkön ér el a végzete.

A Dunkirk legénysége jövő nyáron a Valerian és az ezer bolygó városával együtt, valamint egy héttel a Majmok bolygója 3. része után mutatkozik be, így az idei év nyári blockbuster szezonjából kiindulva – mely nem volt kifejezetten erős-, ha jó popcorn mozit már nem is gyakran kapunk, legalább ott lesz egy jó háborús dráma a szeren, amiben remélhetőleg nem csalódunk majd – ahogyan az első pozitív benyomás után Harry Stiles-ban sem, aki Tom Hardy és további elsőrangú színészek oldalán bizonyíthat.