Befutott a Logan második előzetese – Farkas egy utolsó küldetésre indul – FRISSÍTVEHamarosan egy nagyon szomorú pillanatnak lehetnek szemtanúi a Farkas/Rozsomák fanok. A 20th Century Fox ugyanis a Logan utolsó kiadott trailerével jelzi, hogy az ikonikus adamantium karmú, öngyógyító mutáns bőrébe utoljára bújik bele Hugh Jackman. Miután közel két évtizede kelti életre az ausztrál színész a nevével egybeforrt karaktert eljött az ideje, hogy letegye a karmokat , de előtte még márciusban debütál az utolsó kalandja, amely minden idők legjobb X-men filmjévé válhat.

A már évek óta gondosan előkészített utolsó etapja Rozsomáknak folyamatosan adagolta az infókat, de a lényegi, rajongói szíveket megdobogtató híreket eddig sikerült titokban tartania a készítőknek. Ami kimondottan ritkának számít a mozifilmek piacán, hogy egy nagy stúdió, mint esetünkben a Fox, a film körüli marketinget mindössze két előzetessel tolja meg. Többnyire három vagy négy kedvcsinálóval szokták feltüzelni a rajongótábort és ez eddig az X-men filmek esetében is így volt. Úgy tűnik a stúdió és a készítők nem szeretnének túl sok mindent elárulni Logan utolsó kalandjáról, ami talán a legjobb döntés volt a részükről, hiszen Hugh Jackman utoljára játssza el hírhedt karakterét, ezzel a közönség számára meghagyva az újdonság erejét és persze a könnyes búcsú lehetőségét a meglepetések közepette. Persze hacsak a lehetetlent nem ismerő Ryan Reynolds rá nem beszéli Jackmant egy Deadpool filmre. Nagy valószínűséggel Patrick Stewart is utoljára ölti magára X Professzor szerepét, viszont mellettük először láthatjuk a frissen debütáló, Rozsomák utódjának tartott X-23-at, aki lényegében a női változata Rozsomáknak. Összességében rengeteg jelentőséggel fog bírni a Logan, mind az X-men filmek életében, mind pedig a stúdió jövőbeni terveit illetően.

Hugh Jackman eőször 200-ben öltötte magára Rozsomák karmait, és azóta majdnem minden X-men filmben tiszteletét tette a franchise történelmében. Nehéz előrelépés lesz tehát a Fox részéről, hogy a fanokkal elfogadtassanak a szerepben valaki mást, ugyanis nehéz nem elképzelni, hogy a stúdió a színész leköszönése után csak úgy hagynák parlagon heverni imádott mutánsukat. Az mindenesetre már most biztató a Logan kapcsán, hogy a szerencsések előtt levetített 40 perces részlet után őrülten pozitív reakciók érkeztek, így ez lehet az a 18-as besorolást kapott Rozsomák film, amire a rajongók már régóta vártak.

A Logan szinopszisa szerint, a megfáradt Rozsomák, az öreg és gyengélkedő X Professzort gondozza a mexikói határ közelében. De a világ elől való menekülésük meghiúsulni látszik, amikor egy ifjú mutáns betoppan az életükbe, ezzel sötét erőket elszabadítva, ráadásul Logan öröksége és

Íme a trailer, amely komor és véres Logan sztorit ígér:

Időközben befutott a második trailer korhatáros előzetese is, amely majdnem fél perccel lett hosszabb, íme:

Hugh Jackman és az ő adamantium karmainak utolsó felvonására már nem kell sokat várnunk, ugyanis 2017. március 3-án debütál a mozivásznakon olyan csillagokkal karöltve, mint Boyd Holbrook, Dafne Keen, Stephen Merchant, Doris Morgado, Elizabeth Rodriguez, Richard E. Grant és Patrick Stewart, míg a rendezői székben James Mangold foglalhatott helyet.

  • btomp

    Aztabetyármindenit!

  • Razor_hun

    Ez elég kemény…. Logan szavaival élve…. “Holy F@ck” 😀 Elég várós!