Az Assasin’s Creed mozi nem fog sok pénzt keresni

Fecske "> Fecske | Júl 11 - 16:40 | Hírek | Nincs hozzászólás


Ez a nem mindennapi bejelentés érkezett az Ubisoft háza tájékáról, legalábbis a kiadó európai vezetője, Alain Corre szerint. Sokan ebből arra következtettek, hogy a stúdió nem hisz az adaptáció sikerében, azonban most maga a stúdió tisztázza nekünk, hogyan is értette Corre, ezt a különös nyilatkozatot.

Alain Corre egy interjúban beszélt a filmről, illetve annak céljáról:

“minél több emberhez eljuttatni a franchise-t, így ezzel még nagyobb közönséget szerezni a jövőbeli Assasin’s Creed játékoknak.”

Ahogy a Ubisoft értesült erről, egy hívást intézett, hogy tisztázzák Corre kijelentését. Szerintük nem csupán filmet szerettek volna csinálni a több játékeladás kedvéért, hanem kiváló minőségű termékek létrehozása volt a cél.

A Ubisoft célja csúcsminőségű szórakozás és élmény létrehozása. Az Assasin’s Creed filmnél szorosan együttműködtünk a partnereinkkel a New Regency-nél és a 20th Century Fox-nál, ahogyan a tehetséges szereplőgárdával és produkciós csapattal a legelejétől, hogy a legjobb minőséget szállítsuk a rajongóknak. Erősen bízunk benne, hogy az Assasin’s Creed képes lesz egyfajta átmenetre, ami mind a játék rajongói és a moziba járók tetszését elnyeri.

A Ubisoft próbálta ezzel a nyilatkozattal helyretenni, hogy a film nem egy összeguberált, hanem egy nagyon is kemény munkával készülő produkció, ami próbál az első sikeres játék alapú film lenni. A stúdió válaszában nincsen szó arról hogy ne fűzne hozzá sok reményt, valószínűleg ők is abba bíznak, hogy minél jobban szerepel majd.

Az Assasin’s Creed Justin Kurzel rendezésével készül, Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons és Michael K. Williams főszereplésével. A premier december 21-én esedékes.