Az Amerika Kapitány: Polgárháború máris rekordot döntöttPár napja a Marvel kidobta az Amerika Kapitány: Polgárháború második előzetesét új jelenetekkel megtöltve, amiről már vagy száz elemzővideó készült, amikben gyakorlatilag minden egyes kockában találnak valami említésre méltót, sőt, úgy tűnik, hogy a marketingesek benne felejtettek egy nagyon durva spoilert (aki fogékony az ilyesmire, az látogasson el ide.), azt leszámítva persze, hogy bedobták Pókembert. Ezt minden létező híroldal ki is emelte, annyira, hogy egyenesen főoldalas képnek rakták ki az új Pókit, még véletlenül sem hagyva egy hagyányi esélyt se a spoilerfreakeknek.

Ezt az előzetest a Disney felmérései alapján csak az első 24 órában közel 100 millióan látták világszerte, ebből csak Amerikában 22 millióan kattintottak, 1,9 millióval Anglia a második, és már 25 különböző nyelven elérhető. Plusz 17-17 millióan a Marvel, illetve az Amerika Kapitány saját Facebook oldalán találkoztak vele. Ugyan a Twitteren nincsen nézettség számláló, de 15,890 retweetet kapott az előzetes és további 240.000 megosztást ért el a különböző közösségi oldalakon.

Ezzel a Bosszúállók: Ultron kora bukta az első helyét a Marvelnél a szerény 31 milliójával. A film amúgy a Marvel eddigi leghosszabb filmje lesz, de hát ennyi szereplőnek kell is a hely. (Aki annyira nincs képben, hogy miért is morcosak a hősök, itt van összefoglalva a lényeg.) Premier május 6-án.

 • Laszlo Mate

  Egy dologra figyelmes lettem,mégpedig: Vasember az első bosszúállókban Thor-al küzdött most meg Amerika kapitány püföli?

  • Gray Ghost

   A masodik bosszùállòkban meg Hulk ellen is ment. Ugyan ùgy volt mar Thor vs Hulk, Feketeözvegy vs Sòlyomszem, egy kis Thor vs Kapitány, Sòlyom vs Hangya stb. Szòval jah… jòl kiszùrtad csak nemtudom mire akartál kijukadni vele. De a kèt karakter közt eddig is volt feszültsèg most pedig okuk is van harcolni.

   • Laszlo Mate

    Arra,hogy Vasembernek Amerika Kapitány nem ellenfél mert más “súlycsoportban” vannak, csak ennyi.

 • Alton Devir

  Nem kötözködésből, csak nem értem, hogy miért olyan lényeges hogy 1-2 perccel ez a leghosszabb Marvel film?? ezt sose értettem. Mert ha 30-40 perccel lenne több mint az eddigiek akkor megértem, de az hogy 2-vel azt nem tudom hova tenni. Amúgy nagyon várom a filmet!