Alden Ehrenreich lesz az fiatal Han Solo!Véget értek a találgatások, megtalálták a galaxis legismertebb csempészének fiatal éveiben alakító színészt.

Azt már rég óta tudjuk, hogy a Disney elkezdte ontani magából a Star Wars univerzumban játszódó alkotásokat, amelyek között szerepel a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet is, de sokan a galaxis legismertebb és legkedveltebb csempészének történetére kíváncsiak. Az utóbbi időben kiderült, hogy Chewbacca is nagy szerepet kap majd az alkotásban, illetve azon sem lepődtünk meg, hogy sokáig csak öt színész volt versenyben a szerepre. A nyertes pedig nem más lett végül, mint az Áve, Cézár! üdvöskéje, Alden Ehrenreich.

han-solo-damn-right-i-shot-first

A 27 éves színész először a Lenyűgöző teremtmények című filmben debütált, majd a Woody Allen-féle Blue Jasmin erősítette meg az Álomgyárat abban, hogy megkapja az Áve, Cézár! fontos szerepét. Karrierje még csak ezután ívelhet magasra, hiszen Harrison Ford nyomdokain járhat. A Skywalker-famíliát mellőző filmről még nem tudunk részleteket, de a lassan kezdenek összeállni a dolgok, hiszen A Birodalom visszavág forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan és fia dolgoznak a történeten, a rendezésért pedig a Phil Lord – Chriss Miller páros felel, akik eddig a Lego mozgóképes változatával és a Jump Street-filmekkel már bizonyítottak. A Han Solo fiatal éveit bemutató film 2018. Május 25-én kerül majd a mozikba.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.