2017 tavaszán indulhat a Twin Peaks folytatásaA Showtime a visszatérő sorozatai mellett azt is elárulta, hogy a Twin Peaks harmadik szezonja már jövő tavasszal elindulhat.

A David Lynch által megálmodott Twin Peaks a 90’-es évek talán legmegbotránkoztatóbb és legelvontabb sorozata volt, de pont ezért imádták a világ minden részén. A két évadot megélt alkotás végül kaszát kapott, mert Lynch jó szokásához híven szeret játszani az emberekkel és gondolataikkal, így az örök kérdésre csak félig-meddig kaptunk választ: vajon ki ölte meg Laura Palmert?

Az impozáns stáb

Az impozáns stáb

Dale Cooper (Kyle MacLachlan) nyomozó eredetileg idén tért volna vissza a régi stáb többi tagjával együtt, de voltak kisebb-nagyobb összetűzések a csatorna és David Lynch között, ami miatt úgy tűnt, hogy a rendező távozik a produkciótól. Végül ezeket sikerült elrendezni, majd a premiert 2017. tavaszára tűzték ki. A Variety szerint már a szerkesztési fázisban vannak, vagyis a forgatás is befejeződött.

Twin Peaks | Coming to Showtime

Az eredeti alkotók közül a rendező mellett Mark Frost is visszatér, a zenét pedig ismét Angelo Badalamenti hátborzongatói dallamai szolgáltatják.

  • fst200

    Nagyon várom, de Michael Ontkean kár hogy nem tér vissza,a karaktere is ahogy nézem egyedül az első részben fog szerepelni.
    De a lényeg hogy lesz harmadik évad, és hogy Lynch és Frost visszatért 🙂