10 Cloverfield Lane – Itt a következő előzetesMa befutott a The Walking Dead új része kapcsán egy új 10 Cloverfield Lane trailer is, ami tovább nehezíti a várakozást. Több feszültség és még több kérdés merül fel bennünk.

J.J. Abrams producerként vesz részt a Paramount produkciójában, amit Dan Trachtenberg diktál és Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, valamint John Gallagher Jr. játsszák a főszerepeket. A film nemrég még Valencia munkacímen futott, így nem csoda, hogy a nagyérdeműt váratlanul érte a leleplezés, hogy az eredeti 2008-as Cloverfield folytatásáról beszélünk.

Ámde ez még nem biztos, hogy folytatásról van szó, csak annyit árult el J.J., hogy a két filmnek van köze egymáshoz, de hogy pontosan milyen mértékben, az még kérdéses. A 10 Cloverfield Lane trailerének végén hallható szörnyüvöltés arra enged következtetni, hogy talán ebben a filmben is helyet kap a szörny, de a magyar nézőközönségnek várnia kell egy következő, többet eláruló trailerig, vagy pedig a március 31-es premierig.

Az alapsztori Mary Elizabeth Winstead karaktere körül forog, aki egy bunkerban ébred bilincsben és sérülten, majd megjelenik John Goodman karaktere, aki elárulja neki, hogy megmentette az életét, hiszen odafent megszűnt az élet és csak ők hárman maradtak (John Gallagher Jr.-ral). Hogy ebből mennyi igaz, és mik a férfi valódi szándékai, a feszültségekkel teli 105 perc során fog kiderülni. Egyelőre érjük be ezzel a trailerrel:

10 Cloverfield Lane – Walking Dead Ad (2016) – Paramount Pictures

Nektek hogy tetszik eddig? Mit gondoltok, ez egy működő koncepció lehet?

MV5BMjEzMjczOTIxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTUwMjI3NzE@._V1__SX1303_SY605_